Vendor | Sandra’s mobiele reisadvies – Dufrasnes | Dufrasnes

Sandra van Sandra’s mobiele reisadvies ‘Kennen jullie elkaar?’ vroeg iemand, ‘Neuh hoezo?’, ‘Jullie zitten zo gezellig te kletsen.’ Blijkbaar klikte het vanaf de eerste ontmoeting met Sandra meteen en nu een jaar verder (en vele ontmoetingen later) vond ik het tijd worden om Sandra in de spotlight te zetten. Sandra is zelfstandig reisagent en toen ze onlangs een vakantie in Toscane had geregeld voor mijn man en mij, is Sandra ontzettend belangrijk voor ons geworden. Zo besteedde ik vroeger uren, zo niet weken aan het uitzoeken van een reis. Nu vraag ik Sandra. Het scheelt tijd, energie en geld. Dus wil ik dat graag delen met bruidsparen, die op zoek zijn naar een passende huwelijksreis! Zo besteedde ik vroeger uren aan het uitzoeken van een reis. Nu vraag ik Sandra. Op de fiets rijd ik naar de Nassaulaan in Alkmaar. Op afspraak kun je bij haar terecht, maar ze komt ook bij je thuis (ook in de avond of het weekend). En zoals ik bij elke leverancier begin, start ik bij Sandra ook m

Meer informatie…

Laat anderen weten van Bloksan: