U betaalt bij mij geen arbeidsloon en u bent bij mij over het geheel genomen niet duurder uit dan op internet. Bovendien  krijgt u dan ook nog eens een goed advies!! Per boeking bereken ik €38 bemiddelingskosten.

**Voorbeeld van een reis van klanten, die altijd op internet boeken, maar door gebrek aan tijd bij mij aanklopten…..

Ik werd gebeld door kennis van mijn moeder……..
“Sandra ik zoek altijd alles zelf uit,  maar ik heb nu te weinig tijd en het is al op korte termijn, kan je me helpen?”” Kennis moest naar Oostenrijk voor een reünie, wilde vliegreis vanaf Amsterdam, heen naar ene plek en terugvliegen vanaf andere plek op bepaalde tijden. Daarnaast autohuur ophalen op ene plek en inleveren andere plek ook rekening houdend met tijden. Tussendoor nog 3 enkele reizen met trein en op 3 verschillende plekken een verblijf…..en zo voordelig mogelijk, voor mij een superleuke uitdaging! Alles bij elkaar gezocht en dag erna stond alles al op de mail. Heb haar zelfs €1000 kunnen besparen door kennis vanaf Duitsland te laten vliegen……Ben heel blij, dat ik van haar het zoekwerk uit handen mocht nemen en ze zei eerlijk, dat ze dit zelf nooit had kunnen bedenken……daar doe ik het voor!

Dus geen tijd! laat mij het voor u uitvogelen, ga net zolang door met zoeken en puzzelen, totdat ik de ultieme reis voor u heb gevonden, alles altijd in overleg met u!

Laat anderen weten van Bloksan: